Moderna försäkringar elgiganten

Trygghetsavtal – Moderna Försäkringar

Trygghetsavtalet – produkförsäkring Moderna Försäkringar

Har du en produktförsäkring hos Moderna Försäkringar som du köpt t.ex. via El-giganten läs mer på och kontakta trygghetsavtal. Logga: Moderna Försäkringar.

Försäkring: Så anmäler du en skada – Elgiganten

Har du köpt försäkring för en mobiltelefon efter den 1 maj 2022 eller försäkring för en bärbar dator eller surfplatta efter den 1 november 2022?

Försäkringsvillkor – Elgiganten

Med en försäkring från Elgiganten får du en unik täckning för din produkt och du får en sak mindre att oroa dig för om något oväntat skulle hända.

Trygghetsavtal – Elgiganten

Ett trygghetsavtal säkrar din produkt mot olyckor, skador och inbrott. Avtalet gäller i hela världen och du behöver inte betala nå.

Tilläggs-/elektronikförsäkring

Med över 2 miljoner gällande produktförsäkringar i 7 länder har vi byggt upp en omfattande förståelse och erfarenhet kring vad som krävs för att erbjuda …

Tryg forsakring för din hemelektronik och dina vitvaror.

Moderna förlänger med Elgigantens ägare – Risk & Försäkring

Moderna Försäkringar har förlängt sitt nordiska avtal med den norska teknikkoncernen Elkjøp i ytterligare tre år. Med 425 varuhus i Norden är Elkjøp, …

Moderna Försäkringar har förlängt sitt nordiska avtal med den norska teknikkoncernen Elkjøp i ytterligare tre år. Med 425 varuhus i Norden är Elkjøp, som bland annat äger svenska teknikkedjan Elgiganten, Nordens största återförsäljare av elektronik och vitvaror.

TRYGGHETS- AVTAL

När du tecknar ett Trygghetsavtal hos Elgiganten har du alltid 30 dagars … Moderna Försäkringar erbjuder snabb och professionell hjälp. Vid.

TRYGGHETs- AVTAL

70088 Vilkår_Phonehouse Trygghetsavtale_SE.indd

Elgiganten och Elgiganten Phone House produkter har vanligtvis ett års garanti. … Moderna Försäkringar är en av marknadsledarna inom produktförsäkring.

Stefan Harrstedt – Moderna försäkringar, bolaget som…

Moderna försäkringar, bolaget som egentligen står för det “trygghetsavtal” Elgiganten sålt mig vill inte ersätta HDMI kontakten som utan förklaring…

Omdömen om Moderna Försäkringar | 9 av 65 – Trustpilot

Omdömen om Moderna Försäkringar | Läs kundernas omdömen om www.modernaforsakringar.se | 9 av 65

1 422 personer har redan lämnat omdömen om Moderna Försäkringar. Läs om deras upplevelser och dela din egen! | Läs 161-180 av 1 289 omdömen.

1 423 personer har redan lämnat omdömen om Moderna Försäkringar. Läs om deras upplevelser och dela din egen! | Läs 161-180 av 1 290 omdömen

Keywords: moderna försäkringar elgiganten