Jula Västervik – Sortiment, Öppettider och Adress

Jula är en populär svensk varuhuskedja som erbjuder ett brett sortiment av varor för både hem och trädgård. Hos Jula Västervik hittar du allt från verktyg och byggmaterial till fritidsartiklar och hushållsprodukter. Deras sortiment är noga utvalt för att möta behoven hos både proffs och hemmafixare.

Öppettider hos Jula Västervik

Det är viktigt att känna till öppettiderna för Jula Västervik för att planera ditt besök på bästa sätt. Varuhuset har generösa öppettider för att passa alla kunder. Nedan hittar du de vanliga öppettiderna:

Dag Öppettider
Måndag-fredag 09:00 – 20:00
Lördag 09:00 – 18:00
Söndag 10:00 – 18:00

Observera att öppettiderna kan variera under helgdagar och speciella tillfällen. Det rekommenderas att du alltid dubbelkollar öppettiderna på Jula Västerviks officiella webbplats innan ditt besök.

Adress och kontaktuppgifter

Här hittar du adressen till Jula Västervik:

Jula Västervik
Östra Rundvägen 7
593 61 Västervik

För att kontakta Jula Västervik kan du ringa på följande telefonnummer:0123-456789. Du kan också skicka e-post tilljula.vastervik@jula.se. För mer information och eventuella frågor rekommenderas du att besöka Jula Västerviks officiella webbplats.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är sortimentet hos Jula i Västervik?

Jula i Västervik erbjuder ett brett sortiment av verktyg, trädgårdsredskap, byggmaterial, fritidsartiklar och mycket mer. Ta en titt på deras hemsida eller besök butiken för att utforska hela sortimentet.

Vilka är öppettiderna för Jula i Västervik?

Jula i Västervik har följande öppettider: måndag-fredag kl. 10.00-19.00, lördag kl. 10.00-18.00, och söndag kl. 11.00-16.00. Kontrollera alltid de senaste öppettiderna på deras hemsida eller ring butiken innan ditt besök.

Vad är öppettiderna för Jula i Vimmerby?

Tyvärr är det ingen Jula-butik i Vimmerby för närvarande. De närmaste Jula-butikerna finns i Västervik, Oskarshamn och Linköping. Du kan kontrollera öppettiderna för de närmaste butikerna på Julas hemsida.

Finns det någon kampanj eller rea hos Jula i Västervik just nu?

Jula har regelbundna kampanjer och reor på olika produkter. För att ta reda på om det är någon aktuell kampanj eller rea hos Jula i Västervik, besök deras hemsida eller kontakta butiken direkt. Se till att du inte missar några erbjudanden genom att följa Jula på sociala medier eller anmäla dig till deras nyhetsbrev.

Kan jag göra en beställning online och hämta den i Jula i Västervik?

Ja, Jula erbjuder möjligheten att göra en beställning online och hämta varorna i butiken. Detta ger dig bekvämligheten av att handla från ditt hem samtidigt som du får möjlighet att prata med experter i butiken. Välj “Hämta i varuhus” som alternativ när du gör din beställning på Julas hemsida och hämta dina varor vid servicedisken.

Finns det en parkering vid Jula i Västervik?

Ja, Jula i Västervik har parkeringsmöjligheter för sina kunder. Du kan parkera din bil bekvämt nära butiken och ta med dig dina inköp utan problem. Se till att följa eventuella parkeringsregler och ta en titt på skyltarna med parkeringsinstruktioner.

Kan jag returnera en produkt som jag köpt hos Jula i Västervik?

Ja, Jula erbjuder en ångerrätt på 30 dagar för sina kunder. Om du vill returnera en produkt, ta med kvittot och varan till butiken och kontakta personalen för att få hjälp med återbetalningen. Observera att det kan finnas vissa undantag gällande återbetalningen, särskilt för vissa produkter som av hygieniska skäl inte kan returneras.

Kan jag få hjälp eller rådgivning av personalen på Jula i Västervik?

Absolut! Jula har kunnig personal som kan hjälpa dig med att välja rätt produkter, ge råd om användning eller montering samt svara på eventuella frågor du kan ha. Tveka inte att fråga personalen om hjälp – de finns där för att göra ditt besök så enkelt och smidigt som möjligt.

Hur kan jag hålla mig uppdaterad om Julas nya produkter och erbjudanden?

För att hålla dig uppdaterad om Julas nya produkter och erbjudanden kan du följa dem på sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter. Du kan också anmäla dig till deras nyhetsbrev för att få senaste nytt direkt till din e-post. På så sätt kommer du aldrig att missa några spännande nyheter från Jula.

Kan jag handla på Jula i Västervik utan att vara medlem?

Ja, du kan handla på Jula i Västervik även om du inte är medlem. Även om det kan vara fördelaktigt att bli medlem för att få tillgång till exklusiva erbjudanden och förmåner, är det frivilligt och du kan fortfarande handla som en vanlig kund utan att vara medlem. Om du är intresserad av att bli medlem, kan du läsa mer om medlemskapet och dess fördelar på Julas hemsida.

Artiklen Jula Västervik – Sortiment, Öppettider och Adress har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 41 anmeldelser