Jonas eriksson svt

Historiska domaren hyllas av expert Jonas Eriksson | SVT Sport

Historiska domaren hyllas av expert Jonas Eriksson | SVT Sport

1 dec. 2022 — Enligt SVT Sports expert Jonas Eriksson gjorde hon en mycket bra insats som huvuddomare. – En fin insats, ingen pratar om hennes match efteråt …

Stéphanie Frappart fortsätter att skriva historia.Som första huvuddomare någonsin i ett herr-VM – nu hyllas hon.– Ingen pratar om hennes match efteråt och det är det bästa betyget, säger SVT Sports expert Jonas Eriksson.

Jonas Eriksson om domarens misstag: ”Förmodligen sista …

Jonas Eriksson om domarens misstag: ”Förmodligen sista matchen han gör” | SVT Sport

23 nov. 2022 — Kanada fortsatte sedan att skapa flera kvalitativa målchanser och skulle haft ytterligare två straffar, enligt Jonas Eriksson i SVT:s …

Kanada fick en straff i första halvlek mot Belgien. Det var dock två för lite, menar SVT:s expert Jonas Eriksson som kritiserar domarnas insats.– För mig är det ett haveri, säger Eriksson.

Jonas Eriksson kritisk mot Fifas domarval: ”Det är politik”

Jonas Eriksson kritisk mot Fifas domarval: ”Det är politik” | SVT Sport

17 dec. 2022 — Det är ett domarval som SVT Sports expert Jonas Eriksson är kritisk mot. – Det är en gåva från Fifa tillbaka till Qatar, säger han. Abdulrahman …

Qatarierna Abdulrahman Al-Jassim dömer bronsmatchen mellan Kroatien och Marocko.Det är ett domarval som SVT Sports expert Jonas Eriksson är kritisk mot.– Det är en gåva från Fifa tillbaka till Qatar, säger han.

Jonas Eriksson om ett fotbolls-VM i Saudiarabien: ”Måste göra …

Jonas Eriksson om ett fotbolls-VM i Saudiarabien: ”Måste göra en hel del” | SVT Sport

3 dec. 2022 — Saudiarabien visar intresse för att arrangera fotbolls-VM 2030. Något som kan komma att ske, tror SVT Sports expert Jonas Eriksson.

Saudiarabien visar intresse för att arrangera fotbolls-VM 2030.Något som kan komma att ske, tror SVT Sports expert Jonas Eriksson.Men han ser ett men:– Saudiarabien måste göra en hel del för att förbättra de punkter de inte levr upp till, för Fifa har skrivit in i sina krav att mänskliga rättigheter måste uppfyllas, säger han.

Jonas Eriksson: ”Det är rent skitsnack från Fifas sida” | SVT Sport

21 nov. 2022 — SVT Sports expert och tidigare Fifa-domaren Jonas Eriksson ger inte mycket för hoten. – Det är rent skitsnack från Fifas sida, säger han. Det …

Sju europeiska länder backade från att ha en lagkaptensbindel med buskapet ”One Love” i sina VM-matcher efter att Fifa hotat med att lagkaptenen får gult kort om han bär den. SVT Sports expert och tidigare Fifa-domaren Jonas Eriksson ger inte mycket för hoten.– Det är rent skitsnack från Fifas sida, säger han.

Jonas Eriksson: ”Dags att låta fler länder delta” | SVT Sport

19 dec. 2022 — Jonas Eriksson om VM 2026 i Nordamerika. … slut vi haft i grupperna det här världsmästerskapet, säger SVT:s expert Jonas Eriksson.

Nästa VM 2026 kommer innehålla 48 lag istället för 32. Men troligen inte med trelagsgrupper som FIFA tänkt från början.– Jag gillar fyrlagsgrupper. Titta vilka fantastiska, rafflande slut vi haft i grupperna det här världsmästerskapet, säger SVT:s expert Jonas Eriksson.

Jonas Eriksson: Slopa förlängningsspelet | SVT Sport

13 dec. 2022 — Det blir bara trötthet, som ett schackspel, säger han. Alla i SVT Sports VM-studio håller dock inte med Jonas Eriksson. – Jag gillar …

Vid oavgjort resultat i slutspelet i fotbolls-VM är det 30 minuters förlängning och sedan straffar som gäller för att utse en vinnare.Ett upplägg som SVT Sports expert Jonas Eriksson gärna ser att de förändrar, och istället går direkt till straffläggning efter ordinarie tid.– Det här med förlängningar – skippa det, ta bort det. Det finns ingen anledning att vi ska spela det, säger han.

Jonas Eriksson (fotbollsdomare) – Wikipedia

Jonas Eriksson (fotbollsdomare) – Wikipedia

Hans Jonas Eriksson, född 28 mars 1974 i Örnäsets församling i Luleå i Norrbottens län är en svensk före detta fotbollsdomare, på svensk och internationell …

Jonas Eriksson avslöjar: ”Det var mitt krav på SVT” – Expressen

4 dec. 2022 — På lördagen pressades SVT-experten Jonas Eriksson av programledaren André Pops om sina tidigare affärsförbindelser i Qatar.

Keywords: jonas eriksson svt